Events

Næste weekend, lørdag d. 11 juni, kan du opleve os og indisk vin på Sønderskov Slot

Lørdag d. 11 juni 2016

Nedenstående er invitationen fra arrangøren vinfordig.dk

Det er en ære for os at invitere dig til en helt speciel oplevelse i unikke omgivelser! Det smukke Sønderskov slot kommer til at danne rammen for årets vinfestival i Vejen kommune!

Vinfestivallen arrangeres af Vinfordig Brørup og der er indbudt rigtig mange individuelle importører og vinhandlere som hver især vil præsentere deres herlige vine. Du får altså muligheden for at møde de virkelige mennesker som arbejder med importen og smage frit blandt over 100 unikke og spændende vine fra vores leverandørs sortiment.

Ved ankomst får du udleveret et vinglas og så byder muligheden sig eller for mange smagsoplevelser rundt omkring i de små stuer i den smukke hovedbygning.

Arrangementet finder sted:
Lørdag d. 11 juni, kl. 12:00 – 17:00
Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup

Billetterne koster 175,- pr. stk. og kan købes ved Vinfordig Brørup. Tlf. 42302823, mail@vinfordig.dk eller i butikken.

Denne aften omdanner vi Sønderskov slots mange stuer og riddersal til et internationalt vinforum med unikke vine fra blandt andet Italien, Indien og flere europæiske lande.

Det vil hele dagen være muligt at hyggesnakke med vinimportører, og der vil være rig mulighed for at smage på varerne.
Alle smagsprøver i løbet af dagen er gratis når entréen er betalt og til at tage sulten, som måtte opstå undervejs, er der naturligvis sørget for et let ostebord samt brød.
Skulle du falde over den helt perfekte vin i løbet af dagen, er der selvfølgelig gode rabatter at hente. Ved ankomst vil du få udleveret en prisliste med gode tilbud, som du så i ro og mag kan afkrydse. Listen afleverer du bagefter til os, og så sørger vi for at bestille vinen hjem til dig.
Vi håber at se dig til en hyggelig dag i vinens tegn!

Mere om vinfestivalen her

919010a6a1c81cd901c3431751af17b938e68